Online reserveren

Nieuws

Online reserveren

Online reserveren.jpg

Vanaf heden kunt u voor recreatief zwemmen uitsluitend reserveren via onze webshop

Reserveren werkt zo:

  • Ga naar de webshop en log in met uw gegevens. U kunt kiezen voor 'inloggen' of voor 'inloggen met kaartnummer'. Indien beide niet lukt kunt u een nieuw account aanmaken door te kiezen voor 'aanmelden als nieuwe gebruiker'
  • Een reservering is pas geldig, wanneer je vanuit ons per mail een bevestiging hebt gehad en deze (geprint) meeneemt. Vul daarom exact en foutloos uw emailadres in als u een account aanmaakt.
  • Abonnementhouders reserveren een gratis plaatsje tegen €0. Dit mogen maximaal 6 kaartjes per dag zijn voor uitsluitend het eigen gezin. Niet-abonnementhouders betalen de prijs die staat voor een kaartje.
  • Toegang is alleen mogelijk nadat je een reservering hebt gemaakt en je je bij binnenkomst meldt bij de receptie met zowel uw abonnement (indien van toepassing) én de geprinte reserveringen per kaartje.
  • Indien u wél reserveert maar niet komt opdagen riskeert u een tijdelijke uitsluiting voor de reservering op de webshop. Reserveer dus alleen als u écht komt!

Veel zwemplezier!!!

Klik hier om online te reserveren.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.