Gratis abonnementen voor alle basisschoolkinderen!

Nieuws

Gratis abonnementen voor alle basisschoolkinderen!

0035_ganzewiel-hr-035.jpg

Gemeente Geertruidenberg schenkt alle kinderen die op de basisschool zitten een gratis abonnement

Gratis zwemabonnement basisschoolkinderen

In 2022 krijgen alle kinderen tot en met groep acht een gratis zwemabonnement. Met dit abonnement kunnen zij het hele seizoen 2022 gratis zwemmen in zwembad De Schans en zwembad De Ganzewiel. Dat belooft veel pret in de zomer!

Voor wie?

Leerlingen van zowel het regulier als het speciaal basisonderwijs krijgen een abonnement. Dat geldt óók voor leerlingen die wél uit gemeente Geertruidenberg komen, maar niet in deze gemeente naar school gaan.

Veilig zwemmen!

Wij willen u erop wijzen dat kinderen zonder zwemdiploma niet zonder begeleiding de zwembaden in mogen. De begeleider dient een toegangsbewijs aan te schaffen bij de receptie van het zwembad of online een abonnement te bestellen. Reguliere abonnementen kunnen vanaf 1 april 2022 aangevraagd worden via www.sportfondsengeertruidenberg.nl

Wanneer krijgt uw kind het abonnement?

Na de voorjaarsvakantie ontvangt uw kind op school een inschrijfformulier met begeleidend schrijven en een antwoordenveloppe. Kinderen die wél in onze gemeente woonachtig én ingeschreven zijn maar niet op één van de basisscholen zitten, kunnen hun formulier hier downloaden.

Veel zwemplezier!

Team Sportfondsen Geertruidenberg

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.