Zwemles

Informatie zwemlessen:

Contentpagina Zwemles - header nieuw.jpg

Veelal komen tijdens het zomerseizoen weer de verhalen boven van de vele gasten die hebben leren zwemmen in één van onze mooie buitenbaden. Vroeger was het immers de normaalste zaak van de wereld dat je leerde zwemmen in een buitenbad. Maar die tijden zijn (helaas) veranderd.

Ouders hebben tegenwoordig minder tijd en gaan liever 1 keer per week één uur dan 2 keer een half uur naar het zwembad. Uit onderzoek is daarnaast ook gebleken dat ouders een warm binnenzwembad prefereren boven een (soms wat kouder) openlucht zwembad. Het animo voor de zwemlessen in onze buitenbaden is de laatste 10 jaar erg hard achteruit gegaan. Mede door de grote concurrentie van omliggende baden zijn we helaas niet meer in staat om groepszwemlessen aan te bieden zoals voorheen. De “groepjes” zijn zo klein geworden dat de kosten voor de zwemles niet meer te verantwoorden zijn.

Uiteraard willen we er wel zorg voor dragen dat uw kind veilig leert zwemmen. Graag verwijzen wij u door naar andere gecertificeerde zwembaden in de regio. U stuurt hiervoor een mail met uw telefoonnummer en wensen naar a.eikelenboom@sportfondsen.nl. U wordt dan teruggebeld om de mogelijkheden in de regio samen te bespreken.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.